Aanmelding berichtenservice

Abonneer je op onze berichtenservice en ontvang op maandag, woensdag en vrijdag een e-mail met daarin een overzicht van de recent geposte berichten.

* indicates required

Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Natuurtoezicht gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om u op maandag, woensdag en vrijdag de Berichtenservice toe te sturen. Door onderstaande vakje aan te vinken, bevestigt u dat u onze Berichtenservice wenst te ontvangen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via no-reply@natuurtoezicht.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.