Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Natuurtoezicht
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontmoeting in het Groen 2019

16 mei 2019 * 12:00 - 18:00

Na drie succesvolle bijeenkomsten lijkt het een traditie te worden: op donderdag 16 mei vindt de Ontmoeting in het Groen 2019 plaats. Een bijeenkomst waarbij uitvoerders, beleidsmakers, leidinggevenden en bestuurders van toezicht en handhaving in het buitengebied elkaar ontmoeten. Dit jaar is Natuurmonumenten gastheer. We hebben een mooie locatie: Natuurpoort De Volksabdij in Ossendrecht.

Dit jaar een middag die in het teken staat van ontmoeten over grenzen heen. We hebben te maken met gebieds-, gemeente- en zelfs landsgrenzen. En ook met samenwerkingsgrenzen, technische grenzen en informatie- en communicatiegrenzen. Hoe verleggen we de grenzen? Om het netwerk en de samenwerking te vergroten, te verstevigen en te intensiveren moeten we op zoek naar die grenzen.

“Samenwerking met collega staatsbosbeheer Brabant Noord. Ondanks het weer meerdere overtredingen. Loslopende honden, misstanden jacht en illegale motorcrossers. #samensterk”

SSiB

“Mijn collega #BOA kreeg vandaag mooie bloemen van #VVD statenlid @SuzanneOtters van @Brabant als blijk van waardering en steun na vervelend handhavingsincident”

Luc Roosen

“Het prachtige buitengebied wordt ernstig vervuild door criminelen. Vandaag rotzooi van wietplantages. Morgen chemisch afval van synthetische drugsproduktie. We gaan werken aan maatregelen om @BoswachterEdJ en zijn collega’s nog beter te ondersteunen.”

Ferd Grapperhaus

Workshop: Veilige Werkplek, waar liggen de grenzen voor geweldsmiddelen?

Onze voorzitter Rolf Overdiep geeft de workshop “Veilige Werkplek, waar liggen de grenzen voor geweldsmiddelen?”

Het werk van de BOA is vaak onvoorspelbaar en de BOA kan met de meest uiteenlopende situaties en mensen te maken krijgen. Hoe houden we de werkplek van de BOA veilig? Welke hulpmiddelen heeft de BOA daarbij nodig? Over welke geweldsmiddelen dient de BOA in welke situatie te beschikken? Kom jij jouw visie geven over wat voor jou een veilige werkplek is voor de BOA?

Save the date!

In de loop van het eerste kwartaal van 2019 ontvangt u van ons een uitnodiging met meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden. Noteer de datum en tijd alvast in uw agenda!

WANNEER?        donderdag 16 mei 2019
HOE LAAT?        12.00 – 18.00 | inclusief lunch en borrel
WAAR?               Natuurpoort De Volksabdij | O.L.V. Ter Duinenlaan 199 | Ossendrecht

Gegevens

Datum:
16 mei 2019
Tijd:
12:00 - 18:00
Evenement Categorie: