Academie voor Natuurtoezicht

In 2016 heeft de vereniging besloten om de PHB aan te bieden; speciaal voor de groene handhavers. En dat hebben we geweten. In totaal zijn er meer dan 180 groene boa’s opgeleid. Dat varieerde van individuele jachtopzichters tot provinciale handhavers en groene boa’s werkzaam bij een Regionale Uitvoeringsdienst.

Veel organisaties en samenwerkingsverbanden hebben besloten om een in-company cursus aan te vragen op eigen locatie. Zo was het mogelijk om maatwerk te leveren voor de boa’s en werkte het kosten- en tijdbesparend.

Een succesverhaal

Ondanks dat de exameneisen bestonden uit een herhaling van de ‘basisopleiding boa’, is het ons gelukt om de cursusdagen leerzaam, boeiend en zeer interactief te houden.

Dat is mede te danken aan de wijze waarop de docenten de cursusdagen hebben geleid. Ze  deden dat niet alleen als instructeur, maar ook als coach. De cursisten werden zo geprikkeld om na te denken en actief deel te nemen. Actief leren was dan ook de insteek.

Met een slagingspercentage van meer dan 94 % mogen we als vereniging heel trots zijn.

Cursusjaar 2017 - 2018

Stilaan maar zeker krijgen het cursusaanbod en de cursusdata vorm. een overzicht van je terug in de cursuskalender.

Via onze berichtenservice houden wij je hiervan op de hoogte. Indien je nog niet aangemeld bent, kan je dat hiernaast in de rechtse kolom doen.